Træt af appelsinhud? Prøv en Body Scrub!

Appelsinhud, så eksotisk som det end kan lyde, er desværre noget mange kvinder får og de fleste prøver alverdens tips og råd til at få det væk. Men hvad er appelsinhud og hvorfor får man det?

Appelsinhud er en tilstand, hvor huden har områder med underliggende fedtdepoter, som består af hulrum i bindevævet mellem huden og musklerne. Det får huden til at fremstå ujævn som en appelsinskal og det fremkommer hovedsageligt på balder og lår. En opgørelse blandt dermatologer har slået fast at op mod 90% af kvinder kan blive påvirket af appelsinhud i løbet af deres liv. Men hvordan får man appelsinhud? Her er nogle af de hyppigste årsager:

 • Hormonfaktorer: Østrogen, insulin og skjoldbruskkirtelhormoner har en effekt på hvorfor man udvikler appelsinhud.
 • Genetik: Genetik spiller en stor rolle i udviklingen af cellulite (appelsinhud), herunder køn, menneskerace, metabolisme og fordeling af fedt.
 • Kost: Hvis man spiser for meget fedt, kulhydrater eller salt og knap så mange fibre, så øger man risikoen for appelsinhud.
 • Beklædning: Undertøj der er for stramt og dermed begrænser blodgennemstrømningen kan øge risikoen for appelsinhud.
 • Livsstil: Appelsinhud kan være mere udbredt ved rygere og folk, som ikke regelmæssigt dyrker motion.

Så hvis du er træt af appelsinhud, så har vi fundet produktet til dig! Örtte Teabox Body Scrub – Scub me tender er en body scrub der består af 100% naturlige ingredienser, som enkeltvis bidrager til unikke egenskaber og så koster den kun 159 kr. På Örrte’s hjemmeside Du kan læse mere om ingredienserne, som bl.a. indeholder grøn te, æblecidereddike, gelatine og enebærolie. Denne body scrub er til dig der ønsker en blød, ren og smuk hud uden appelsinhud og samtidig ikke bekymre dig for at udsætte din krop for nogen som helst skadelige kemikalier. Jeg har fremhævet de vigtigste fordele ved denne body scrub:

 • Efterlader huden silkeblød og reducerer porestørrelsen
 • Fjerner urenheder og døde hudceller
 • Minimerer dannelsen af strækmærker og synligheden af appelsinhud
 • Hjælper med at stimulere celledannelsen for en mere glat og fast hud
 • Medfører en sundere, yngre og mere glødende hud
 • Fugter og plejer din hud 

Nu tænker du nok over, hvordan dette virker? Alt du skal gøre er at:

 1. Gøre din krop våd i det område, hvor du ønsker at fjerne appelsinhud med body scrub
 2. Skrub løs og grundigt i cirkulære bløde bevægelser med en lille håndfuld. Skrub ekstra grundigt der hvor du synes din appelsinhud er meget slem. Lad det sidde i 10 minutter
 3. Når scrubben har sat sig, skal du efterskylle grundigt med varmt vand.

Mange der har brugt denne body scrub har set synlige resultater efter bare 2 uger og det skyldes til dels de mange unikke ingredienser. Så er du en af de mange der forgæves har prøvet samtlige tips og råd mod appelsinhud, så bør du prøve denne body scrub.

Læs også hvordan du kan holde huden ung Silk’n Reju! 

Skrevet af M1NDFUL