De 5 bedste sundhedstips | Sådan giver du din krop et sundt boost

bedste sundhedstips

Bedste sundhedstips er hermed udplukket til dig der ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop og måske starte en ny livsstil eller få nogle nye gode vaner. Disse bedste sundhedstips er udplukket til dig der måske er kommet til at køre fast i dagligdagen med for mange negative vaner og tankestrømme og som ønsker at få et sundt boost i din hverdag. Så læs med og bliv klogere og sundere med disse bedste sundhedstips! 🙂

 

1. Husk at strække ud: Gør det til en vane at strække hele din krop ud når du vågner om morgenen. Det booster nemlig din blodcirkulation og fordøjelse samt lindrer eventuelle ryg smerter.

2. Husk morgenmaden: Mange enten glemmer eller springer over morgenmaden, men flere studier viser at det at spise en solid morgenmad er vigtigt hvis du prøver at gå lidt ned i vægt. En balanceret morgenmad indeholder en eller flere af følgende: frisk frugt, æg, høj fiber müsli eller andre morgenmadsprodukter, yogurt osv.

3. Stærk mad gør glad: Stærk mad som f.eks indeholder karry, chilli eller cayenne er med til at udløse dine endorfiner, som er feel-good hormoner. Endorfiner har en kraftig og positiv effekt på din krop og kan være med til at give dig en følelse af tilfredshed.

4. Find dit magiske tal: Det kan for mange være svært at komme igang med træning eller vedligeholde det fordi det ikke bliver gjort til en vane. Men hvis du eksempelvis siger til dig selv at du hver dag skal lave 30 gentagelser af en øvelse, mavebøjninger, armbøjninger, rygbøjninger, udstræk osv. så kan det være dit magiske tal, som du følger hver dag. Dette er en god måde at få inkorporeret træning i din ellers travle hverdag og kan sagtens gøre derhjemme.

5. Husk at grine: Hvornår har du sidst haft et grineflip? Studier viser at når man griner så styrker man sit immunforsvar og derved helbred samt man bliver gladere for sig selv og sine omgivelser. Prøv derfor at grine hver dag – f.eks. ved at se en sjov film, serie, klip på Youtube, grin med dine venner eller familie eller prøv bare at grine højlydt for dig selv. Ja det lyder måske underligt, men det vil med garanti give dit et positivt humør boost og du vil få en sjovere hverdag.

Disse var et udpluk af de bedste sundhedstips. Læs også vores andre bedste sundhedstips såsom 5 bedste tips til at starte din uge stressfri samt Hvad er mindfulness og hvordan kan det lede til et bedre liv?

Skrevet af M1NDFUL