Din verden, dit livssyn.

Der er omkring syv milliarder af os på denne planet. Vi sr alle livet gennem vores personlige filter. Alle mennesker har et unikt livssyn.

Verden, som du ser, er faktisk helt af din egen fremstilling.

Forestil dig din egen lille verden er som et solsystem, hvor du er solen. De andre planeter (mennesker, oplevelser, begivenheder) drejer sig om dig. Du ser alt fra dit eget unikke sted som solen, centrum af universet.

Det interessante er, at alle andre også er solen i deres eget solsystem.

Vi kan undertiden se denne virkelighed med hjerteskærende klarhed: vores manglende evne til at forstå andres synspunkt, vores forskellige reaktioner på den samme begivenhed og vores tristhed, når nogen bare ikke synes at forstå os. De er i deres verden. Og du er i din.

Husk, vi er alle forskellige, du kan ikke forvente det samme af andre som du forventer af dig selv. Vi handler alle ud fra vores eget solsystem, vores eget livssyn.

Det kan være chokerende at finde ud af, at vores verden udelukkende er af vores egen skabning, men samtidigt kan det være befriende og en mulighed for at ændre de aspekter du ikke kan lide.

Tænk på den verden du har skabt dig selv. Hvordan ser den ud? Hvad har du pålagt dig selv? Hvilke tanker, følelser og følelser skaber fortællingen om dit liv?

Er der noget du vil ændre?

Den gode nyhed er, at du kan ændre hvad du vil, det handler om at acceptere de valg du tidligere har truffet, tilgiv dig selv.

Nu hvor du er klar over at du kan modificere din verden – hvad er det første der skal ændres?

Skrevet af M1NDFUL