Fjern appelsinhud på 10 uger

Cellulite, bedre kendt som appelsinhud, kan for mange kvinder være et meget følsomt emne, at snakke om. Hvis man har det, er det ikke noget man snakker højt om og derfor er appelsinhud gennem årerne blevet et tabubelagt emne. Mange der ikke har døjer med appelsinhuden tror at det er noget der primært forekommer hos ældre mennesker eller efter graviditeten. Men fakta er, at tilstanden kan forekomme allerede i teenageårerne, i puberteten, før og efter graviditeten og når vi bliver ældre. Men helt konkret, hvordan opstår appelsinhud? For hvert år der går, så mister huden gradvist også sin tæthed og elasticitet og heraf øges risikoen for appelsinhud, som er et resultat af overskydende ophobning af fedtceller og som følge af en reducering af hudens kollagen niveau. Når vi bliver ældre bliver vores hud også tyndere og fedtcellerne kan dermed blive mere synlige. Som I kan høre, så er alderdom den største grund til at appelsinhud opstår. Og imens der ikke findes nogen kur mod alderdom, så findes der dog en lang række tips og råd til hvordan man reducerer appelsinhud.

I denne uge har vi scannet nettet og diverse blogs for hundredvis af tips, cremer, produkter og metoder til at fjerne appelsinhud, for at komme med vores bud på den bedste måde at blive fri for appelsinhud.

I vores søgen faldt vi over Silk’n Silhouette, som er en revolutionerende cellulite behandling fra det eksklusive og anerkendte mærke Silk’n. Den måde dette apparat differentierer sig fra mange andre er, at det kombinerer tre energityper i dens behandling af hudens struktur og udseende. Da dette er teknisk snak, vil vi ikke gå alt for meget i dybden med det, da du kan læse meget mere her, men helt kort er disse tre energityper Bi-Polar radiofrekvens, LED-lys-baseret energi og IR varme. Tilsammen trænger disse energityper ind i huden og opstrammer den, reducerer appelsinhud, afbalancerer hudens struktur og genopretter den. Du kan her læse mere om de forskellige behandlingstrin og se før/og efter billeder. Derudover har vi samlet de vigtigste egenskaber ved denne behandling:

  • Bekæmper synlig appelsinhud
  • Hurtige resultater
  • Forbedrer hudens struktur og elasticitet
  • Målretter sig problemområder, bl.a. bagdel, overarme, mave, inde og ydre lår
  • Prisvindende og klinisk testet teknologi
  • Kan opstramme og tone ujævne hudlag

Hvornår kan jeg se resultater? Dette afhænger selvfølgelig af dig selv og hvad du vil opnå, men for en effektiv behandling af appelsinhud anbefales det at du bruger Silk’n Silhouette to gange om ugen i 10 uger. Hvad er det bedste ved denne behandling? Vi synes at dette produkt er meget lovende, da dens behandling er anerkendt af dermatologer og læger verden over og dermed får du en sikker behandling uden alvorlige bivirkninger. Silk’n Silhouette er også blevet klinisk testet og der blev rapporteret stor tilfredshed: 80% af deltagerne i et klinisk forsøg kunne bekræfte en markant forbedring i hudens udseende og struktur.

Det er vigtigt at du er tilfreds med din krop, og igen skal det understreges at appelsinhud er en helt naturlig del af det at blive ældre og mange kvinder med appelsinhud har sluttet fred med det. Men for nogle er det et problem der gå ud over deres selvværd og derfor valgte vi at sætte fokus på det i denne uge, hvor vi kårede Silk’n Silhouette som en vinder når det kommer til behandling af cellulite.

Læs også artiklen Træt af appelsinhud og hvordan du kan slippe af med tør hud.

Skrevet af M1NDFUL