Vores bekymringer har det med at fjerne os fra nuet, hvilket dræner os for energi og skader vores helbred. Meditation et populært redskab til at finde indre ro og fokus i vores travle hverdag.

Denne uges app hedder Zen og var til at finde på Apple og Google’s oficielle ‘Bedste Apps’ liste i 2o16.

Ved hjælp af guidede meditationer, mantraer, binaural beats og mange andre redskaber hjælper Zen dig med at finde følelsesmæssig balance og dermed få et gladere og sundere liv.

Undersøgelser har vist, at meditation er gavnlig for din mentale sundhed og kan øge vores opmærksomhed, samt dæmpe stressrelaterede symptomer.

Zen har et lækkert design og er nem at benytte, du f.eks. starte med et 21-dages grundkursus i meditation hvor du lærer de basale elementer i meditation eller benytte dig af et hav af guidede meditationer med temaer som selvkærlighed, afslapning, åndedrætsfokus, mindfulness og hjælp mod søvnløshed.

Zen som er medstifet af den dansk-brasilianske iværksætter, Christian ‘Crica’ Wolthers, har fået success i både USA og Sydamerika hvor flere end 1 million mennesker allerede har glæde af appen. Du kan downloade Zen på til App Store og Google Play.

Læs også hvordan latter kan forbedre dit helbred og hvordan du kan starte din uge stressfri.

Skrevet af M1NDFUL