Sig farvel til mørke rander under øjnene

Lad os nu bare være ærlige – mørke rander under øjnene er ikke just noget der pynter på udseendet. Det kan hurtigt få en til at se træt ud og tømt for energi. Men selvom vi desværre ikke lige kan fjerne mørke rander under øjnene fra en den ene dag til den anden – så er der meget vi kan gøre for at forhindre de mørke rander. Fordi hvad skyldes mørke rander egentlig? De mest udbredte grunde til mørke rander er genetisk arv, alderdom, tør hud, hvis man græder i for lang tid, for mange timers arbejde foran computeren, fysisk og psykisk stress, søvnmangel og en usund diæt. Både mænd og kvinder i forskellige aldersgrupper kan have mørke rander. Mørke rander er ikke noget alvorligt hudproblem, men med det sagt så får det heller ikke folk til at se yngre, sundere eller friskere ud, hvorfor mange tyr til alverdens tips og råd til at fjerne de mørke rander.

Hos M1NFDUL har vi i denne uges udgave af ’ugens sundhedstip’ bestemt os for, at dykke ned i dette tilsyneladende meget udbredte problem, nemlig mørke rander. Til de mange nævnte årsager til mørke rander findes jo også løsningen – søvnmangel? Gå tidligere i seng, for meget overarbejde? Arbejd mindre, usund diæt? Spis sundere og alderdom…ja den kommer vi nok ikke udenom. Men ligeså nemt som det kan være, at sige at man skal gøre disse ting, ligeså svært kan det være rent faktisk at gøre det. Fordi mange af disse ting er indgroede vaner, som mange kan have svært ved at skille sig af med. Så derfor har vi i denne uge fundet vores bedste bud på, hvordan man fjerner mørke rander.

Skin Doctors EyeCircle er en øjencreme, der effektivt går ind og modarbejder de mørke rander uden brug af usunde kemikalier. Vi kom frem til dette produkt, da det er anbefalet af mange dermatologer og læger.

Skin Doctors EyeCircle indeholder nemlig en kombination af ni naturlige hovedingredienser, som sammen trækker ind i huden, hvor de har en lysnende effekt på huden, hvilket resulterer i et friskere og mere ungdommeligt look. Du kan også læse mere omkring ingredienser og dosering her. Vi har prøvet at samle nogle af de vigtigste fordele ved produktet her:

  • Resultater kan opnås på blot 30 dage
  • Neutraliserer synligheden af mørke pigmenteringer
  • K-vitamin og Arnica reparerer skader på huden og styrker kapillærerne
  • Forbedrer blodcirkulationen i de sarte øjenområder
  • Ekstrakt af melbærris afhjælper synlig misfarvning
  • Indeholder peptidet Haloxyl der er klinisk bevist til at reducere forekomsten af mørke rander

Hos M1NDFUL er vi trætte af kemikaliefyldte produkter, der lover perfekte resultater efter bare en uge. Skin Doctors EyeCircle er anderledes idet produktets egenskaber er klinisk bevist og indeholder kun naturlige ingredienser, hvilket medfører en naturlig reducering af mørke rander. Resultaterne afhænger ligesom alle andre produkter af hvert individs fysiologi, hudtype, hudens PH-balance og hudens tykkelse, men man kan regne med at opnå det ønskede resultat indenfor 4-6 uger, hvis man anvender cremen to gange om dagen.

Det var alt for dennes uges sundhedstip, hvor vi undersøgte hvordan man bedst reducerer mørke rander. Så er der ikke mere at sige end, husk at få din søvn, spis sundere, arbejd mindre, få nogle gode og positive vaner og sidst men ikke mindst prøv Skin Doctors EyeCircle.

Læs også de 5 bedste tips til at starte ugen stressfri og om de 4 sundeste oste i verden.

Skrevet af M1NDFUL