Økologisk Glidecreme

Selvom både mænd og kvinder danner naturligt smørelse når de føler sexlyst og har sex, er der nogle gange hvor der bare ikke bliver dannet nok. Desuden kan man når der bruges kondom under samleje lukke af for den naturlige smørelse idet kondom er en barrieremetode. Også analsex kan for mange være meget ubehageligt uden smørelse, hvorfor de fleste sexologer og eksperter anbefaler glidecreme.
Mange mennesker synes også at glidecreme kan være med til at gøre den seksuelle nydelse større. Derfor har vi I denne artikel fundet en glidecreme der kan bruges af alle og som ovenikøbet er økologisk.

Yes vandbaseret økologisk glidecreme bruges med fordel til en øget seksuel oplevelse. Det reducerer friktionen mellem penis og de vaginale og anale områder og giver en mere blød og behagelig fornemmelse under samleje. Den økologiske glidecreme består kun af naturlige og økologisk producerede ingredienser, så du selv med følsom hud kan du nyde godt af glidecremen!

 

KØB YES ØKOLOGISK GLIDECREME VED AT KLIKKE HER

Læs om fordelene ved at bruge Yes vandbaseret økologisk glidecreme her:
• Reducerer friktion under forspil og samleje, hvilket giver øget nydelse
• 100% naturlige og økologiske ingredienser
• Sikker at bruge med kondomer og sexlegetøj
• Kan vaskes af med vand og er en lugtfri, ikke-fedtet formel
• Skånsom mod følsom hud og allergikere

Yes økologisk glidecremes vandbaseret formel gør det sikkert at bruge i kombination med både kondomer og sexlegetøj, så du kan nyde med eller uden din partner. Alle Yes glidecremer indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, så du undgår unødvendige og usunde tilsætningsstoffer, der kan være irriterende for din hud. Prøv Yes i dag, og tag nydelsen til det næste niveau. Her på M1NDFUL er vi vilde med ideen om økologisk glidecreme!

Læs også hvordan du kommer af med mørke rander under øjenene! Og skriv endeligt til os på kontakt(snabela)m1ndful.dk med tips til gode produkter og forslag til artikler.

Hos M1NDFUL er vi dedikerede til, at finde de bedste tips og råd til meditation, mindfulness og sund livsstil. Vores mission er, at give personer de bedste forudsætninger for, at starte på en bedre livsstil hvilket vi gør gennem interessante artikler og ugentlige tips og råd til de bedste produkter til en bedre måde at leve på.

Må du have en helt fantastisk dag!

Skrevet af M1NDFUL