Ugens udvalgte favorit te

Hvordan kan det at drikke te til dagligt, skabe en sundere og bedre hverdag med mindre risiko for sygdomme og øget ydeevne i din træning, yoga eller meditation? Dette skyldes til dels polyfenoler, som er en type antioxidanter. Derudover indeholder te en lang række antioxidanter, og forskere verden over har bevist, at antioxidanterne i grøn te for eksempel, forøger kroppens fedtforbrænding samt øger kroppens udholdenhed under træning. Antioxidanter kan også være med til at mindske risikoen for en lang række sygdomme, herunder mange former for kræft. Så te har en lang række sundhedsmæssige fordele og smager på samme tid fantastisk.

Vi er kommet til ugens udvalgte te, hvor vi i denne uge har fundet en te kur, henvendt til dig der ønsker et sundere liv og en god begyndelse på dit vægttab. Jeg har selv prøvet den og kunne hurtigt mærke mange positive resultater i min krop. Detox Tea fra Örtte Scandinavia er en 28 dags detox kur, der kun koster 359 kr. Med mulighed for at sparre penge på at købe flere pakker.

Örtte Detox Tea udrenser effektivt ophobet affaldsstoffer i din krop og ernærer samtidig din krop med de bedste antioxidanter og en række andre næringsstoffer, der er vigtige for kroppen. Örtte Detox Tea er specielt udviklet til os der ønsker at afgifte og rense vores krop, sind og hud og dermed få en krop der er i en sund naturlig balance. Måske lyder det som en mirakelkur, men det var det også for mig. Teen har en række fordele, som jeg her lige vil dele med jer. Mange af disse fordele kunne jeg mærke og se på min krop efter bare 10 dage.

  • Rig på antioxidanter
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Gør din hud renere og pænere
  • Anti-age effekt
  • Udviklet sammen med sundhedseksperter
  • Reducerer oppustethed og øger din energi
  • Forbedrer optagelsen af næringsstoffer
  • Udrenser kroppen for affaldsstoffer

Vil også bare lige ganske kort dele lidt nyttig information om Örtte Detox Tea, da du kan læse en masse på deres hjemmeside eller ved at trykke på dette link. Det er en intensiv detox kur i form af en velsmagende te, der holder i 28 dage. Med i pakken får du både en morgen og aften te, som supplerer hinanden på bedste vis. Med denne te styrker du dit helbred, da de mange naturlige ingredienser din indeholder er baseret på flere undersøgelser og evalueret af sundhedseksperter. Pakken indeholder i alt 28 morgen teposer og 14 aftens teposer, hvilket betyder at du skal drikke morgen teen hver morgen og aften teen hver anden aften. Det bedste er, at pakken indeholder 14 forskellige slags te som hver især bidrager til fantastiske smage og forskellige helbredsmæssige fordele.

Det var alt for denne gang og så kan jeg personligt endnu en gang stærkt anbefale denne kur da den både er billig og hjælper meget.

 

Skrevet af M1NDFUL